Halmay Gábor

Választókerület: 11

Jelölő szervezet: FIDESZ - KDNP

Telefon: 20/317-3439

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Kép nagyobb méretben

 

 

(Önéletrajz)

1992-ben Veszprémben születtem, azóta is itt élek. A Haszkovón és a Dózsavárosban nőttem fel, később az Egry lakótelepre költöztem.

Szüleim mindketten pedagógusok, édesapám iskolaigazgató, valamint az elmúlt két ciklus önkormányzati képviselője, édesanyám igazgatóhelyettes. Három testvérem van, bátyám járműmérnök, nagyobbik húgom brácsaművész, kisebbik húgom pedig egyetemi hallgató óvodapedagógus szakon.

Tanulmányaimat a veszprémi Simonyi Zsigmond Általános Iskola ének-zene tagozatán kezdtem, majd a Padányi Katolikus Gimnáziumban érettségiztem.

Alapdiplomámat a Pannon Egyetemen szereztem, magyar-angol szakon, ezalatt Erasmus-ösztöndíjjal egy félévet Finnországban, Ouluban töltöttem, majd a Széchenyi István Egyetem kulturális mediáció mesterszakos hallgatója voltam.

Az egyetem mellett és után Veszprémben és térségében dolgoztam főként kulturális területen, többek között a Petőfi Színházban és a Laczkó Dezső Múzeumban.

2014-ben néhány hallgatótársammal megalapítottuk a Hallgatók a Művészetért Egyesületet, amelynek 2019-ig az elnöke voltam.

Életemben fontos szerepet tölt be a cserkészet, 2002 óta tagja vagyok a veszprémi 126. Szent Imre cserkészcsapatnak, ahol az évek során őrsvezetői, rajparancsnoki, csapatparancsnok-helyettesi, majd csapatparancsnoki teendőket láttam el. A csapatban végzett munka mellett kiképzőként szolgáltam az erdélyi, a vajdasági, valamint a közép-dunántúli őrsvezetőképzőben, illetve a csapatparancsnoki vezetőképzőben.

Közéleti tevékenységemet 2012-ben az IKSZ-ben kezdtem, majd a KDNP veszprémi alapszervezetében folytattam. 2019-től a KDNP Veszprém megyei választmányának a tagja vagyok.

A 2019-es önkormányzati választáson a választópolgárok bizalmából a 11. választókörzetnek, Jeruzsálemhegynek, Temetőhegynek, Takácskertnek, Veszprémvölgynek és Csatárhegynek az önkormányzati képviselője lettem. Jelenleg a Közjóléti Bizottság elnöke, illetve a Városstratégiai és Városmarketing Bizottság alelnöke vagyok.

Munkám során keresztény emberként jó lélekkel és fiatalos dinamizmussal kívánom előmozdítani a körzet békés fejlődését.

 


Halmay Gábor vagyonnyilatkozata - 2021 (2.31 MB)

Halmay Gábor vagyonnyilatkozata - 2020 (2.23 MB)

Halmay Gábor vagyonnyilatkozata - 2019 (2.25 MB)