Jó csapatot alkotnak
2011. június 30. csütörtök, 21:38 Közéleti hírek

A Polgármesteri Hivatal dolgozói ezúttal nem a munkahelyükön találkoztak, hanem egy kalandos napot töltöttek el együtt Kislődön.

Szép hagyomány Veszprémben, hogy évente egyszer összejövünk, és a megszokott körülményektől eltérő helyszínen találkozunk. A korábbinál nagyobb mélységben ismertem meg a hivatalt az elmúlt fél évben, s elmondható, jó csapatot alkotunk – köszöntötte a Polgármesteri Hivatal dolgozóit Porga Gyula polgármester a köztisztviselőknek tartott rekreációs napon a kislődi kalandparkban csütörtökön délelőtt. – A helyszín biztosíték arra, hogy mindenki találjon magának emlékezetes pillanatokra alkalmas elfoglaltságot – tette hozzá. Voltak, akik már korán reggel elmerültek a hangulatban – célzott azokra a kollégákra, akik idő előtt megmártóztak a tóban.

A minden értelemben derűs délelőtt folytatásaként Mohos Gábor főjegyző is megköszönte az elmúlt egy év munkáját a jelen lévő mintegy 250 dolgozónak. – Három hónap telt el a jegyzői kinevezésem óta. A strukturális átalakítás megtörtént, végrehajtottuk a sajnálatos 10 fős létszámleépítést – mondta hozzátéve, büszke arra, hogy egy szakmailag felkészült hivatalt vezethet. Megnyugtatásul közölte, további személyi változást nem terveznek.


Dr. Dénes Zsuzsanna

A közgyűlés Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalában dolgozó kiemelkedő érdemeket szerzett köztisztviselők munkájának elismerésére Véghely-díjat alapított, amit az idei esztendőben dr. Dénes Zsuzsanna vehetett át, aki 1988-ban a Városi Tanács gyámügyi főelőadójaként kezdett el dolgozni a hivatalban. 1999 óta jegyzői főtanácsadóként látja el feladatait, immáron 23 éve kiemelkedő közszolgálati tevékenységet lát el. – Örömmel kezdtem el itt dolgozni, szép és tartalmas évek állnak mögöttem, jó közszolgának lenni – nyilatkozta érdeklődésünkre dr. Dénes Zsuzsanna. – A kollégák tehetnek javaslatot a díjazott személyről, amiről végül a képviselő testület dönt, ezért különösen megtisztelő az elismerés – emelte ki.

A szabadprogram előtt a 2011 első félévében nyugállományba vonuló köztisztviselő kollégákat is köszöntötték, majd a hivatali dolgozók sorra felfedezték a kalandparkban található kikapcsolódási lehetőségeket.

Forrás: Vehir.hu