Ügyfélbarát hivatal
2011. június 29. szerda, 23:00 Közéleti hírek

Július 1-jétől változik a hivatal nyitvatartási ideje, ennek apropóján tartottak június 28-án sajtótájékoztatót a városházán.

– Többször beszéltünk arról, hogy polgárbarát hivatalt szeretnénk kiépíteni, melynek első állomása, hogy az ügyfélfogadást az élethez igazítjuk. Korábban 16 órakor bezártak az ügyfélszolgálatok, ami sok embernek okozott problémát. Az egyeztetések után július 1-jétől három helyszínen hosszabbított nyitvatartást vezetünk be – mondta el Porga Gyula polgármester.

Július 1-jétől a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálata, az okmányiroda, az adóhivatal és gyámhivatal szerdánként 17 óra 30 percig tart nyitva, hogy a munka után is el tudják intézni ügyeiket az emberek.

Mohos Gábor jegyző elmondta, hogy ezzel párhuzamosan az aljegyző, dr. Fejes István szerepe is megváltozik, mivel a hatósági ügyeket is koordinálja júliustól.

A jegyző hozzátette, a hosszabb nyitvatartás más megyeszékhelyeken és kisebb településeken is működőképes, ezért Veszprémben is megvizsgálják, mennyire használják ki az emberek a szerdai hosszabb ügyfélfogadást.

Forrás: Vehir.hu