Veszprém az Utazás kiállításon
2019. február 22. péntek, 08:05 Gazdasági hírek

A város az EKF-győzelem apropóján jelenik meg az ország első számú turisztikai vásárán most hétvégén, február 21–24. között a budapesti Hungexpo területén.

Az idei Utazás kiállítás középpontjába az élmények szerzését, a személyes kapcsolatok kialakítását és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatását helyezte a Hungexpo, szlogennek az „Aktív hétvége van.” mondatot választotta.

A rendezvényen, egy helyen és időben közvetlen kap az érdeklődő információt desztinációkról, nyaralóhelyekről, szálláshelyekről és a felmerülő kérdéseire azonnal utazási szakértők válaszolnak.

Az idei Utazás kiállítás díszvendége Algéria, Bács-Kiskun megye és Kecskemét, valamint a Nemzeti Kastélyprogram és Nemzeti Várprogram.

A tavalyi utazáskiállítás videója:

– Veszprém turizmusának képviseletében, Európa 2023-as Kulturális Fővárosaként részt veszünk a 42. Budapesti Utazás kiállításon. A hazai szakma legrangosabb rendezvényén nem önállóan, hanem a Bakony-Balaton térség EKF2023 pályázathoz csatlakozott partnerivel karöltve jelenünk meg.

53 m2-es standunk az EKF2023 arculattal összhangban került felépítésre - árulta el érdeklődésünkre Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

 

Elmondta, a négy nap alatt a város legfontosabb turisztikai célcsoportjának, a városlátogatóknak, a gasztronómia iránt érdeklődőknek készülnek meglepetésekkel. A hangsúlyt a térség turisztikai és kulturális értékeire helyezik.

A térséget az erre az alkalomra készített kisfilmen és fotókon keresztül mutatják be az érdeklődőknek.

KURIÓZUM, HOGY AZ EKF-ZSŰRINEK IS PREZENTÁLT ÉS ÁLTALUK IS KIPRÓBÁLT VR-SZEMÜVEGEKET A STANDON MOST BÁRKI KIPRÓBÁLHATJA, MELYEK A NYÁRI VESZPRÉMI UTCAZENE FESZTIVÁL HANGULATÁT IDÉZIK FEL VISELŐIKNEK.

Emellett természetesen nyomtatott kiadványok és a kiállításra készült szórólapok is hirdetik a Veszprémben várható tavaszi és nyári eseményeket. A négynapos programon a helyi minőségi gasztronómia képviselői is megjelennek. Kóstolóra vár majd minden érdeklődőt a Gusto13 Bistro & Delicate, az Oliva étterem és a Villa Medici étterem is. Vasárnap a balatoni kínáltot a Paletta Bisztró és a Fata Pincészet mutatja be.

 
 
– Várjuk az érdeklődőket az Utazás 2019 kiállítás 309B standján. Az EKF-győzelem miatt bízunk benne, hogy nagy figyelem irányul majd kiállítóhelyünkre, és sokan fognak ellátogatni hozzánk  jegyezte meg a TDM ügyvezetője.
 
Forrás: Vehír.hu 
(Kép: Szakál Bálint)