Felsőfokú tanulmányi ösztöndíj pályázat (2021) Nyomtatás
2021. július 13. kedd, 13:56 Pályázatok

Felhívás két kategóriában!

Első kategória:

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése önkormányzati rendeletet alkotott, melynek célja, hogy az Önkormányzat elismerje és anyagilag támogassa azokat a veszprémi illetőségű személyeket, akik legkorábban 2018 évben szerezték meg a felsőfokú tanulmányok feltételeként előírt érettségi vizsga bizonyítványt, és 2021 évben a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott alap- vagy osztatlan képzésre nyertek felvételt, és akik tanulmányi kötelezettségeik teljesítése során, továbbá a tanulmányi, sport, önkéntes, vagy művészeti tevékenység területén kiemelkedő eredményeket értek el.

Ebben a kategóriában, tanulmányi ösztöndíjban összesen 5 fő részesülhet.

Az ösztöndíj összege 200.000 Ft, amelyet a nyertes pályázó egy összegben kap meg. 

Második kategória:

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése önkormányzati rendeletet alkotott, melynek célja, hogy az Önkormányzat elismerje és anyagilag támogassa azokat a veszprémi illetőségű személyeket, akik legkorábban 2018 évben szerezték meg a felsőfokú tanulmányok feltételeként előírt érettségi vizsga bizonyítványt, és 2021 évben a nemzeti felsőoktatásról szóló törvényben meghatározott alap- vagy osztatlan képzésre veszprémi székhelyű felsőoktatási intézménybe nyertek felvételt.

Ebben a kategóriában, tanulmányi ösztöndíjban összesen 3 fő részesülhet.

Az ösztöndíj összege 200.000 Ft, amelyet a nyertes pályázó egy összegben kap meg. 

A pályázatokat 2021. augusztus 31-ig Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármesterének címezve Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál kell benyújtani. (8200 Veszprém, Óváros tér 9.)

Az ösztöndíj odaítéléséről Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere átruházott hatáskörben dönt, minden évben legkésőbb szeptember 30-ig.

A pályázati anyag a Polgármesteri Hivatal (Veszprém, Óváros tér 9.) Ügyfélszolgálati Irodáján igényelhető, illetve letölthető itt az oldal alján.

További információ kérhető Schmidmajer Ádám referenstől az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

Letölthető dokumentum:

icon Felsőoktatási tanulmányi ösztöndíj pályázat (2021) 1. kategória (79 kB)

icon Felsőoktatási tanulmányi ösztöndíj pályázat (2021) 2. kategória (81 kB)

icon Felsőoktatási tanulmányi ösztöndíj - pályázati űrlap (2021) 1.kategória (60 kB)

icon Felsőoktatási tanulmányi ösztöndíj - pályázati űrlap (2021) 2. kategória (58 kB)