Sportbarátok támogatói programja Nyomtatás
2020. július 16. csütörtök, 02:22 Pályázatok

Tisztelt Sportbarátunk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága (továbbiakban: Államtitkárság) kiemelt együttműködő partnereként a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) az idei évben is meghirdeti a HISZEK Benned Sport Program II. alprogram V. ütemét.

A Programon keresztül az Államtitkárság az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának megtartását, vagy növelését kívánja támogatni a SOSZ közreműködésével.

Az alprogram 250 000 000 Ft forrást biztosít a jelentkező sportszervezeteknek, az elnyerhető támogatás mértéke legalább 500 000 Ft és legfeljebb 4 000 000 Ft.

Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetséggondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása.

A Program támogatási időszaka: 2020. január 1 – 2020. december 31.

A Programra jelentkezés határideje: 2020. augusztus 15. éjfél

Felhívjuk a figyelmét, hogy a SOSZ továbbra is biztosítja tagszervezetei részére a kedvezményes jelentkezés lehetőségét.

Ha az Önök sportszervezete még nem tagja a SOSZ-nak és a jövőben élni kívánnak a tagszervezeteinket megillető lehetőségekkel, még eljuttathatják tagfelvételi kérelmét augusztus 10-ig, amikor a SOSZ elnöksége dönt az új tagfelvételekről.

További információk a tagfelvételről itt >>

Ha az Önök sportegyesülete is Magyarország egyik legnagyobb sportszakmai érdekképviseleti szervezete közé szeretne tartozni, melynek már több mint 500 sportszervezet a tagja, várjuk a tagszervezeteink közé. (Részletes programkiírás és jelentkezési lap az oldal alján letölthető.)

Ha bármilyen kérdése lenne, érdeklődjön a SOSZ-vonalon a +36 1 460 6810-es telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen.

Letölthető dokumentum:

icon Hiszek Benned Sport Program - programkiírás (209.84 kB)

icon SOSZ felhívás pályázatra (2020) (145.59 kB)

icon SOSZ tagfelvételi kérelem (257.63 kB)

icon SOSZ regisztrációs adatlap (258.1 kB)

icon GDPR hozzájáruló nyilatkozat személyes adat kezeléséhez (14.79 kB)

icon Tájékoztató a Benchmark-rendszerről (2020) (2.28 MB)