Tájékoztató az új zöldhulladékgyűjtési rendszerről Nyomtatás
2021. november 09. kedd, 00:00 Közérdekű hirdetmények
 

Tisztelt Ügyfeleink!

A házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés módja 2021. április 1-vel megváltozott. A szolgáltató a zöldhulladékot, az eddigi, közterületről történő begyűjtés helyett  április-november között  havonta gyűjti be az erre a célra rendszeresített barna színű tárolóedényekből. 

Akinek nincs lehetősége az otthoni komposztálásra, szükség szerint igényelheti az új, megváltozott rendszerű, házhoz menő zöldhulladék-gyűjtési szolgáltatást, melyet a VHK Nonprofit Kft. április 1-től, november 30-ig havonta egyszer biztosít. 

A szolgáltató a zöldhulladék begyűjtését kizárólag a gyűjtőjárművéhez rendszeresített, szabványos, felmatricázott gyűjtőedényből végzi havonta egy alkalommal, melyet a veszprémi lakosok – 120, illetve 240 literes méretben – Haszkovó utcai ügyfélszolgálatán vásárolhatnak meg.

A gyűjtőedény beszerzéséhez kérjük, foglaljon időpontot!

gyűjtőedények ára:

120 literes edény: 11.500 Ft
240 literes edény: 13.000 Ft

Meghatalmazás útján történő ügyintézéshez, kérjük ezt a nyomtatványt kitölteni és az edények átvételhez, részünkre megküldeni szíveskedjenek!

Kérjük, hogy ezentúl a ház elé, illetve közterületre ne tegyék ki a zöldhulladékot, mert a szolgáltató kizárólag a gyűjtőedényből üríti, más formában nem szállítja el.

Akiknek többlet zöldhulladékuk keletkezik, vagy nem tudnak élni ezzel a lehetőséggel, továbbra is lehetőségük van zöldhulladékukat a hulladékgyűjtő udvarban (8200 Veszprém, Kistó u. 8.) vagy a VKSZ Zrt. hulladékgyűjtő telephelyén is átadni (8200 Veszprém, Külterület 0105/1, a cseri murvabánya mellett). 

Megértésüket és közreműködésüket ezúton is köszönjük!