Véleménykérés HÉSZ módosítás tárgyában Nyomtatás
2022. augusztus 04. csütörtök, 23:37 Főépítészi hirdetmények

Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Főépítészi Önálló Csoportja felhívja Veszprém város lakosságának figyelmét, hogy Veszprém Megyei Jogú Város 24/2017. (IX.28.) Ör. sz. rendelettel jóváhagyott Településrendezési Tervét módosítja a

Veszprém Csererdő Gyertya utca melletti kisvárosias lakóterületbe tartozó ingatlanokat (8675 hrsz-ú ingatlan egy része és a 8676-8703 hrsz-ú ingatlanok) érintően.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 32. § (1) bekezdés a) pontja alapján teljes eljárás keretében kerül sor a módosítási eljárás lefolytatására.

A módosításhoz kapcsolódóan elkészült - az egyes tervek, illetve programok környezeti vizsgálatáról szóló 2/2005. (I.11.) Korm. rendelet szerinti - környezeti értékelés.

Az elkészült környezeti értékelés letölthető itt az oldal alján.

A környezeti értékeléssel kapcsolatos észrevételeket az érintettek írásban tehetik meg, melyet a VMJV Főépítészi Önálló Csoport címére (Veszprém, Óváros tér 9.), vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre szíveskedjenek megküldeni.

A vélemények beérkezésének határideje: 2022. szeptember 4.

Letölthető dokumentum:

icon Környezeti értékelés (Bakony Művek területét érintően) (2.2 MB)