Felhívás környezetszépítésre Nyomtatás
2018. május 16. szerda, 10:30 Közérdekű hirdetmények

Tisztelt Veszprémiek!

Veszprém város tavaly óriási elismerésben részesült, több mint 300 település közül megnyerte a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny fődíját, így idén a Királynék városa képviselheti hazánkat az Európai Virágos Városok és Falvak Versenyén, az Entente Florale Europe megmérettetésen.

A hónapokon át tartó felkészülés után egy szaktekintélyekből álló nemzetközi zsűri alapos bejárást tart a nyár folyamán Veszprémben, és komoly követelményrendszer alapján értékeli városunkat, különös tekintettel a zöldfelületekre és a közösségi terekre.

Célunk, küldetésünk, hogy Veszprém a lehető legszebb, gondozott, ápolt és vendégcsalogató oldalát mutassa be!

A lakókörnyezetünk megszépítése hatalmas feladat, melyhez a lakosság segítségét is kérnénk, hiszen mindenki számára kellemesebb, ha tiszta és gondozott a környezete.

Legyen segítségünkre, fogjunk össze egy szebb, élhetőbb, kellemesebb környezet kialakítása érdekében!

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy lehetőségeikhez mérten vegyék ki részüket a nemzetközi megmérettetésre való felkészülésből, akár gazolással, gyomlálással, járdasepréssel. Természetesen, az alapokon túlnyúló energia befektetést, mint pl. virágültetést külön örömmel, hálával fogadjuk.

Kérjük Önöket, hogy legyenek különös odafigyeléssel a lakóhelyük felé! Mutassuk meg Európa-szerte, hogy milyen erő rejlik a Veszprémiek összefogásában, ha a lakóhelyük megszépítéséről van szó!