Javaslatkérés a Csomay Kálmán Építőipari Nívódíjra Nyomtatás
2018. április 12. csütörtök, 06:26 Közérdekű hirdetmények

A díj alapításáról bővebben olvashat itt >>

A díj azon alkotásoknak adható, melyekre a szakma, a lakosság, vagy annak valamely civil szervezete tesz ajánlást. Az elismerésre pályázhat maga a tervező, a kivitelező vagy a tulajdonos is.

A javaslatokat a Veszprém Megyei Mérnöki Kamara címére (8200, Veszprém, Budapest u. 54.) postai úton megküldve vagy ugyanitt, a titkárságon személyesen lehet megtenni.

Jelölni lehet továbbá a 88/406927 fax számon, valamint a  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen is.

Az ajánlásnak tartalmaznia kell a díjazásra javasolt alkotás beazonosítható megnevezését, pontos címét. Hasznos segítség lehet a tervezők, kivitelezők, üzemeltetők adatainak megadása vagy fénykép csatolása a javaslathoz. 

A jelölések beküldési határideje: 2018. május 2.

A díj odaítéléséről szakmai zsűri dönt, amely az alapítók által delegált 2-2 főből, illetve a veszprémi főépítészől, összesen 7 főből áll. Az alapítók évenként két alkotást díjaznak, de megfelelő jelölt hiányában dönthetnek nemlegesen is, így a díj odaítélése egy adott évben szünetelhet is.

A díj átadására a szakmai zsűri döntését követően a 2018. június 2-án megtartandó Építők Napja rendezvénysorozat keretében kerül sor. A díjat az alapító szervezetek vezetői, a Veszprém megyei önkormányzat, valamint a névadó képviselői adják át.