Javaslatkérés Pro Civitate díj adományozásra Nyomtatás
2018. február 28. szerda, 05:06 Közérdekű hirdetmények

A Közgyűlés az általa elfogadott Civil koncepcióban rögzítetteknek megfelelően a Veszprémben kiemelkedő tevékenységet végző, az önkéntesség elve alapján szerveződő  az egyesülési jogról, vagy a Polgári Törvénykönyvről szóló törvény alapján létrejött  az illetékes megyei bíróságon bejegyzett, veszprémi székhellyel működő civil szervezetek munkájának elismerésére ”Pro Civitate díjat” alapított.

A kitüntető díj odaítéléséről a Közgyűlés dönt. A Közgyűlés évente egy ”Pro Civitate díjat” adományoz. A díj átadására a Civilek Napján kerül sor.

A ”Pro Civitate díj” adományozását bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti Veszprém Megyei Jogú Város Jegyzőjéhez 2018. március 31-ig benyújtott javaslatával.

Kérjük, hogy javaslataikat az indoklással együtt Veszprém MJV Polgármesteri Hivatala 8200 Veszprém, Óváros tér 9. címre, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre szíveskedjenek küldeni.