Javaslatkérés Pro Civitate díj adományozáshoz Nyomtatás
2017. március 02. csütörtök, 08:49 Közérdekű hirdetmények

A Közgyűlés az általa elfogadott Civil koncepcióban rögzítetteknek megfelelően a Veszprémben kiemelkedő tevékenységet végző, az önkéntesség elve alapján szerveződő  az egyesülési jogról, vagy a Polgári Törvénykönyvről szóló törvény alapján létrejött  az illetékes megyei bíróságon bejegyzett, veszprémi székhellyel működő civil szervezetek munkájának elismerésére Pro Civitate díjat alapított.

A kitüntető díj odaítéléséről a Közgyűlés dönt. A Közgyűlés évente egy Pro Civitate díjat adományoz. A díj átadására a Civilek Napján kerül sor.

A Pro Civitate díj adományozását bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti Veszprém Megyei Jogú Város Jegyzőjéhez 2017. március 31-ig benyújtott javaslatával.

Javaslataikat az indoklással együtt Veszprém MJV Polgármesteri Hivatala 8200 Veszprém, Óváros tér 9. címre, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre küldjék el.