Igényfelmérés Veszprém közlekedésfejlesztéséről Nyomtatás
2016. november 30. szerda, 00:00 Közérdekű hirdetmények

Elkezdődtek a TOP-6.4.1-15-VP1-2016-00002 azonosítószámú Európai Uniós pályázati konstrukció keretében Veszprém város fenntartható mobilitási tervének munkálatai. A dokumentum újfajta megközelítésben vizsgálja és értékeli a meglévő közlekedési rendszert, valamint környezetileg, gazdaságilag és társadalmi szinten is fenntartható megoldásokat kínál minden közlekedő számára.

Annak érdekében, hogy a készülő tanulmány széles körben a veszprémiek igényeit és a valós problémák feltárását, valamint azok megoldási javaslatait tartalmazza, az önkormányzat párbeszédet kezdeményez a lakossággal.

Ennek keretében az önkormányzat egy kérdőív segítségével szólítja meg a helyi lakosságot, és kéri, hogy annak kitöltésével járuljanak hozzá a felmérés eredményességéhez.

A kérdőív a közlekedési szokások felmérése mellett kitér a különböző közlekedési formák elégedettségi vizsgálatára, továbbá megkérdezi a veszprémieket a tervezett fejlődési irányokról, prioritásokról. Ezen felül lehetőséget biztosít egyéni, személyes vélemény kifejtésére is az egyes beruházásokkal kapcsolatban.

A kérdőív kitöltésével közvetlenül hatással lehetnek a szakértői döntésekre, és nagyban hozzájárulhatnak a közösségi tervezés sikeres lebonyolításához.

A felmérés lezárultát követően az eredményeket közzétesszük a www.veszprem.hu városi portálon.

A kutatást Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízásából a Terra Stúdió Kft. végzi.

A felmérés 2017. november 29-től veszi kezdetét, tervezett időtartama: 56 hét.

Tisztelettel kérjük a veszprémi lakosságot, hogy a kérdőív kitöltésével járuljanak hozzá a felmérés eredményességéhez, ezzel is segítve munkánkat és a minden igényt kielégítő, élhető város megteremtését szolgáló jövőkép megvalósítását.

A kérdőív kizárólag elektronikusan érhető el az alábbi linken:

https://goo.gl/forms/STs7P9uggs7mYob83

(A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. Köszönjük a segítségét!)