Településrendezési módosítások lezárása Nyomtatás
2017. március 02. csütörtök, 09:57 Főépítészi hirdetmények

Veszprém Megyei Jogú Város Főépítészi Csoport felhívja Veszprém város lakosságának figyelmét, hogy Veszprém településrendezési eszközeinek több területét érintő (27 részterület) módosításának a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet szerinti véleményezési szakasza lezárult.

Ezúton tájékoztatom az érintetteket, hogy az Önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – a véleményezési szakasz lezárásának dokumentációját (314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 39.§ (2) bekezdés alapján a beérkezett vélemények elfogadása, el nem fogadása tekintetében összeállított anyag) közzétette a www.veszprem.hu honlapon, valamint Veszprém Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Aulájában kifüggesztette.

Végső szakmai véleményezés céljából a Veszprém Megyei Kormányhivatal Építésügyi, Hatósági, Oktatási és Törvényességi Felügyeleti Főosztály részére az eljárás során keletkezett valamennyi dokumentáció megküldésre került. A vélemény ismertében a végső döntés várhatóan a 2017. március 30-i közgyűlésen lesz.

Letölthető dokumentumok:

icon Hirdetmény átruházott hatáskörről (01030/58 hrsz.) (33.9 kB)

icon Településrendezési módosításra érkezett észrevételek (1.58 MB)