Európai Uniós projektek, pályázatok
Módszertani Bölcsőde energetikai megújítása

A projekt legfőbb célkitűzése az intézmény olyan jellegű energetikai korszerűsítése, mely az épület fűtéséhez felhasznált fűtési hő csökkentése következtében költségmegtakarítást eredményez. 

 
Egry úti óvoda újjáépítése

A jelenlegi óvoda épülete teljes egészében elbontásra kerül, majd a mai igényeknek és érvényben lévő előírásoknak, szabványoknak megfelelő 11 csoportszobás, főzőkonyhával üzemelő óvodaépület kerül kialakításra.

 
Jutasi út 59. szám alatti orvosi rendelők megújítása

A projekt keretében az Önkormányzat vállalta, hogy a nevezett rendelők felújításával az egészségügyi közszolgáltatások lakossági ellátását is javítva megújulnak a rendelők által ellátott körzetek szolgáltatási és infrastrukturális feltételei.

 
A Módszertani Bölcsőde megújítása, illetve bölcsődei eszközbeszerzések

A beruházás alapvető célja a közoktatási intézmények beruházásainak célirányos támogatása a minőségi nevelés-oktatás megteremtéséhez szükséges feltételek biztosítása érdekében.

 
Szociális bérlakások felújítása Veszprémben

A projekt keretében a Házgyári út 1. szám alatti, szegregátumként nyilvántartott társasházban található 22 lakás kerül részleges felújításra.

 
Északi iparterület közlekedésfejlesztése

A projekt keretében megvalósuló fejlesztések: Kistó utca burkolatrekonstrukciója, Henger utcai és Pápai úti útépítés, Kelet-nyugati közlekedési főtengely – I. szakasz kialakítása.

 
A Pápai úti csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztése

Veszprém Dózsaváros városrészében a Pápai út, és környékének csapadékvíz elvezetésének fejlesztése. 

 
Szabadságpuszta - Felsőörs kerékpárút beruházás

A projekt a kiemelt turisztikai célpontnak tekinthető Balatoni bringakörút elérését és Veszprémet Alsóörssel és Felsőörssel történő kerékpáros összekötését tűzte ki célul.

 
„Még jobb kezekben Veszprémben"

A veszprémi bölcsődei szolgáltatások bővítése a szakdolgozók szakmai fejlesztésével, a zenei nevelés kultúrájának fejlesztése.

 
VMJV Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása

Veszprém MJV Önkormányzata és Eplény Községi Önkormányzata közös önkormányzati hivatal létrehozására és fenntartására irányuló megállapodást kötöttek.

 
Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv

A Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP) elkészítésére Veszprém önkormányzata tervezési szerződést kötött az MVM Partner Zrt-vel.

 
Gyulafirátóti rendelő felújítása

A projekt keretében a gyulafirátóti felnőtt és a gyermek háziorvosi ellátást, illetve iskola-egészségügyi szolgálatot biztosító orvosok munkavégzési körülményei, szolgáltatási és infrastrukturális feltételei újulnak meg a rendelők fejlesztésével.

 
Fenntartható Városi Mobilitási Terv készítése

Fenntartható Városi Mobilitási Terv (SUMP) elkészítése, mely javaslatot ad egy magas színvonalú tömegközlekedési rendszer kialakítására, mellyel minden városrész elérhető közösségi közlekedéssel.

 
Közlekedésbiztonsági és kerékpárosbarát fejlesztések

1.) Budapest út - Brusznyai Árpád utca - Mártírok útja - Bajcsy-Zsilinszky Endre utca találkozásában körforgalmi csomópontok kiépítése 2.) Kerékpárút építése a belváros és a vasútállomás között 3.) Kerékpáros nyomvonal építése Szabadságpuszta városrész irányába 4.) Kerékpárosbarát városrész kialakítása

 
Polgármesteri Hivatal épületének energetikai megújítása

A Polgármesteri Hivatalt magába foglaló Városháza épületegyüttese a XIX század végén épült épületek átépítésével, összekapcsolásával 1985-1993 között épült meg. Mára energetikailag kedvezőtlen állapotúvá vált, így jelentős energiaköltségekkel fenntartható épület.

 
Laczkó Dezső Múzeum épületének energetikai megújítása

Megbízható, korszerű rendszer kerül kiépítésre, melynek a karbantartási-pótlás költségei, és az ehhez kapcsolódó személyi jellegű kiadások is csökkennek, így hatékonyabban működtethető a jelenlegi szolgáltatás, fejlesztési források keletkeznek.

 
Egészségház építése

Az „Egészségház építése” projekt keretében az Önkormányzat vállalta, hogy az egészségügyi közszolgáltatások lakossági ellátására a Kabay János utcai ingatlanán egy új, korszerű egészségházat létesít. 

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Európai Uniós projektek

     Civil ötletbörze – 2004/2007