Európai Uniós projektek, pályázatok
Szociális bérlakások felújítása Veszprémben

A projekt keretében a Házgyári út 1. szám alatti, szegregátumként nyilvántartott társasházban található 22 lakás kerül részleges felújításra.

 
Északi iparterület közlekedésfejlesztése

A projekt keretében megvalósuló fejlesztések: Kistó utca burkolatrekonstrukciója, Henger utcai és Pápai úti útépítés, Kelet-nyugati közlekedési főtengely – I. szakasz kialakítása.

 
A Pápai úti csapadékvíz-elvezető rendszer fejlesztése

Veszprém Dózsaváros városrészében a Pápai út, és környékének csapadékvíz elvezetésének fejlesztése. 

 
Szabadságpuszta - Felsőörs kerékpárút beruházás

A projekt a kiemelt turisztikai célpontnak tekinthető Balatoni bringakörút elérését és Veszprémet Alsóörssel és Felsőörssel történő kerékpáros összekötését tűzte ki célul.

 
„Még jobb kezekben Veszprémben"

A veszprémi bölcsődei szolgáltatások bővítése a szakdolgozók szakmai fejlesztésével, a zenei nevelés kultúrájának fejlesztése.

 
Az EKMK tanulást segítő infrastrukturális fejlesztései

A projekt hozzájárul az oktatási-képzési szerep megerősítéséhez, az intézmény megújulásához, a szolgáltatások IKT hátterének és a szolgáltatási terek számának növeléséhez.

 
VMJV Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása

Veszprém MJV Önkormányzata és Eplény Községi Önkormányzata közös önkormányzati hivatal létrehozására és fenntartására irányuló megállapodást kötöttek.

 
Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv

A Fenntartható Energia és Klíma Akcióterv (SECAP) elkészítésére Veszprém önkormányzata tervezési szerződést kötött az MVM Partner Zrt-vel.

 
Gyulafirátóti rendelő felújítása

A projekt keretében a gyulafirátóti felnőtt és a gyermek háziorvosi ellátást, illetve iskola-egészségügyi szolgálatot biztosító orvosok munkavégzési körülményei, szolgáltatási és infrastrukturális feltételei újulnak meg a rendelők fejlesztésével.

 
Fenntartható Városi Mobilitási Terv készítése

Fenntartható Városi Mobilitási Terv (SUMP) elkészítése, mely javaslatot ad egy magas színvonalú tömegközlekedési rendszer kialakítására, mellyel minden városrész elérhető közösségi közlekedéssel.

 
Közlekedésbiztonsági és kerékpárosbarát fejlesztések

1.) Budapest út - Brusznyai Árpád utca - Mártírok útja - Bajcsy-Zsilinszky Endre utca találkozásában körforgalmi csomópontok kiépítése 2.) Kerékpárút építése a belváros és a vasútállomás között 3.) Kerékpáros nyomvonal építése Szabadságpuszta városrész irányába 4.) Kerékpárosbarát városrész kialakítása

 
Polgármesteri Hivatal épületének energetikai megújítása

A Polgármesteri Hivatalt magába foglaló Városháza épületegyüttese a XIX század végén épült épületek átépítésével, összekapcsolásával 1985-1993 között épült meg. Mára energetikailag kedvezőtlen állapotúvá vált, így jelentős energiaköltségekkel fenntartható épület.

 
Laczkó Dezső Múzeum épületének energetikai megújítása

Megbízható, korszerű rendszer kerül kiépítésre, melynek a karbantartási-pótlás költségei, és az ehhez kapcsolódó személyi jellegű kiadások is csökkennek, így hatékonyabban működtethető a jelenlegi szolgáltatás, fejlesztési források keletkeznek.

 
Egészségház építése

Az „Egészségház építése” projekt keretében az Önkormányzat vállalta, hogy az egészségügyi közszolgáltatások lakossági ellátására a Kabay János utcai ingatlanán egy új, korszerű egészségházat létesít. 

 
Csapadékvíz elvezetés I. ütem

A kedvezményezett neve: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a támogatás összege: 273 millió  Ft. 

A projekt zárás időpontja: 2018. május 31.
 
Idős demensek nappali ellátójának kialakítása

A kedvezményezett neve: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a támogatás összege: 50.000.000 forint

A projekt zárásának időpontja: 2017. október 31.
 
Gyulafirátóti óvoda újjáépítése

A kedvezményezett neve: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a támogatás összege: 641,7 millió Ft. 

A projekt zárás várható időpontja: 2019. szeptember 29.
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 3

Európai Uniós projektek

     Civil ötletbörze – 2004/2007