Nagy Piroska

Kompenzációs listáról

Telefon: 20 9690389
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Független képviselő
Jelölő szervezet: Lokálpatrióták a Városért Egyesület

 

(Önéletrajz)

31 éve élek szeretett városunkban, leányom főiskolás.
Veszprémi életutamat illetően: több évig dolgoztam híres ffi. Kézilabda csapatunknál, mint Testnevelési Főiskolát végzett sportszervező, majd családi vállalkozás után 10 évig sales menedzsere voltam egy vezető biztosító társaságnál.
Jelenleg 15 éve önfenntartó vagyok. Cégemben gazdasági-pénzügyi tanácsadás, sport-és rendezvényszervezés mellet a Pannon Egyetemen szerzett e-közigazgatás diplomám kutatás-fejlesztés, projektmenedzselés terén hasznosítom mind a non-profit, mind a for profit szférában, köztük több dunántúli önkormányzatnál. Sokrétű kapcsolatrendszerem idegen nyelvtudással támogatott.

Közéleti aktivitásom a rendszerváltás előtti időkre vezethető vissza. Apai hatásra szervezője voltam a Veres Péter írói társulásnak, alapító tagja a Magyar Néppártnak, később a Konzervatív Néppártnak, veszprémi vonatkozásban a Jobboldali Választási Szövetségnek.

Jelölő szervezetemnek 1997-2010 között vezetőségi tagja voltam, jelenleg több civil szervezetben tevékenykedem.

 

Elkötelezett híve vagyok a civil autonómiának, az e-közigazgatásnak és a részvételi demokráciának. Képviselői munkámban ezek kiteljesítéséhez fogom hasznosítani a közösségi társadalomban végzett önkéntes munkám és a versenygazdaságban szerzett tapasztalatimat.