Nyári napközis tábor a Cholnokyban
2019. május 22. szerda, 09:35 Közéleti hírek

A városi önkormányzat idén tizenharmadik alkalommal szervezi meg – az eddigi években már sikerként elkönyvelt – nyári napközis tábort, ezúttal új helyszínen, a Cholnoky Jenő Általános Iskolában.

A tábort beharangozó sajtótájékoztatón Némedi Lajos alpolgármester elmondta, a jelentkezők körébe tartozhatnak a Veszprémi lakcímmel rendelkező, és 1-7. osztályt végzett diákok. A táborba való beíratás feltételeként, a szülőnek nyilatkoznia kell, hogy gyermeke nem szenved betegségben, a szociálisan rászoruló gyermekek esetében pedig az iskolaigazgatók javaslata alapján lesz elbírálás.

A Cholnoky iskola igazgatója, dr. Górné Fazekas Ágnes ismertette a helyszín előnyeit, miszerint az iskola tudatosan figyel a zöldkörnyezet kialakítására, rossz idő esetén pedig az úgynevezett zsibongóban lehet majd sportfoglalkozásokat tartani, hogyha éppen nem külsős helyszínen vannak a gyermekek.

Horváth Miklós pedagógus a felügyelő tanárok vezetője lesz, aki a programokról számolt be: külön figyeltek arra – ahogy az eddigi években is –, hogy kimenjenek külsős helyszínekre, így többek között a programlistán szerepel az állatkert látogatása, a balatoni bobozás, a csillagvizsgáló „feltérképezése”, illetve minden héten egy mozi is beiktatásra kerül. Az iskolában töltött idő alatt pedig a sportfoglalkozások mellett kézműves programok is lesznek.

Fábián József, a Intézményi Szolgáltató Szervezet igazgatója a következőket ismertette:

- a tábor július 1-től augusztus 2-ig tart, hétköznaponként reggel hét órától délután négy óráig

- 2400 forint/fő/nap

- napi háromszori étkezés

- befizetés: a Cholnoky Iskolában június 1718.

- jelentkezni június 5-ig lehet az általános iskolákban.

További információ a 88/425-805 telefonszámon.

Forrás: Vehír.hu
(Kép: Demján Attila)
 

(Nagyobb méret a képre kattintva!)