Hátrányos helyzetű veszprémi fiatalok várják az adományokat
2018. december 07. péntek, 08:53 Közéleti hírek

Egy Vörösmarty téri irodába december 18-ig vihetünk szinte bármit: tartós élelmiszert, ruhát, ajándékot.

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és a humánerőforrás-gazdálkodással foglalkozó HRC Group közösen gyűjt adományokat nélkülöző veszprémi fiataloknak.

A december 3-án indult akció keretében minden olyan jó állapotú adományt várnak a Vörösmarty tér 4. alatti HRC Group-irodába, amellyel mosolyt csalhatnak a rászoruló fiatalok arcára.

Molnár Roland VVHHFE-elnök szerint Veszprémben sok olyan hátrányos helyzetű fiatal él, akik az ünnepek alatt is nélkülöznek, ám szerencsére elmondható hogy „a veszprémiek jók a társadalmi szerepvállalásban.” A HRC Grouppal most aláírt megállapodás első jótékonysági akciója ez, amit a tervek szerint a jövőben több hasonló követ majd.


Erős Kata, a HRC Group régióvezetője a csütörtök délelőtti sajtótájékoztatón azt mondta, örömmel működnek együtt a VVHHFE-vel, hisz mindennapi munkájuk során ők is foglalkoznak fiatalokkal, és fontosnak érzik a felkarolásukat.

Az adománygyűjtés két fővédnöke a volt veszprémi kézilabda játékos, Gulyás Péter, az utánpótlás csapat szakmai vezetője és Herendi Gábor, a Veszprém TV ügyvezetője.

Gulyás elmondása szerint EKF-nagykövetként és tősgyökeres veszprémiként szinte kötelességének érzi, hogy tegyen a városi fiatalokért és a hátrányos helyzetben lévőkért.

A Veszprém TV ügyvezetője úgy fogalmazott, megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen jó ügy érdekében együttműködhet az egyesülettel.

A felajánlásokat december 18-ig hétfőtől péntekig 8.00-16.00-ig, vagy munkaidőn kívül a mellette kihelyezett "adománygyűjtő szekrényben" várják a HRC Group irodájában.


Forrás: Vehír.hu
(Kép: Domján Attila)