Pro Meritis díjat kapott Pájerné Pichler Edit
2018. május 10. csütörtök, 08:29 Közéleti hírek

Veszprém polgármestere a Cholnoky Nyugdíjasklub vezetőjeként végzett kiemelkedő tevékenysége, valamint a nyugdíjas közösségekben végzett lelkiismeretes, önzetlen társadalmi munkája elismeréseként Pájerné Pichler Edit részére Pro Meritis érmet adományozott.

Pájerné Pichler Edit immár 10 éve a 27 éve megalakult Cholnoky nyugdíjasklub vezetője.

Vezetése alatt a klub töretlenül, sikert sikerre halmozva képviseli a városrész nyugdíjasainak mindennapjait, részese a város rendezvényeinek.

A szárnyai alatt kibontakozó tánccsoport számos országos, megyei és városi elismeréssel büszkélkedhet.

Külföldön is öregbítették a város hírnevét. A klub számtalan oklevél tulajdonosa, Országos Díszoklevél, Veszprém városi Oklevél, Emléklapok különböző kulturális szervezésekért, Életet az Éveknek és a megyei Nyugdíjas szövetség elismerései.


A Veszprémi Nők Kerekasztal Egyesület elismeréseként a női helytállás napján, az Idősek Világnapi rendezvényen Edit a Szuper nagyi kategória győztese lett.

E sokrétű munka, próbák, versenyek mellett a Veszprémi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Egyesületének is elnökségi tagja.

A város klubvezetői fóruma mind a klubot mind a vezetőt a 25 éves évfordulón elismerésben részesítette, megköszönve azt a munkát, melyet a városrész idős embereinek bevonásával, a közösségi élet megteremtésével nap, mint nap fáradhatatlanul végez.

 
Forrás: Vehír.hu