Átvette megbízólevelét Ovádi Péter
2018. április 21. szombat, 12:42 Közéleti hírek

Mindent megteszek Veszprém és térsége fejlődéséért. Számíthatnak rám, mondta Ovádi Péter megválasztott országgyűlési képviselő megbízólevelének átadásán.

Földesi Csaba, Veszprém megye 1-es számú Országgyűlési Egyéni Választókerület Választási Bizottságának elnöke ismertette az április 8-i választás eredményét.

A választókerületben tizenhat jelölt kérte nyilvántartásba vételét, a bizottság nyolc jelöltet vett jogerősen nyilvántartásba, egy jelölt visszalépett, így hét jelöltre lehetett szavazni.

Földesi Csaba megköszönte a választási iroda szakszerű munkáját, a kerület 92 szavazókörében zavartalan volt a választás, rendkívüli esemény nem történt.

A bizottság április 14-én megállapította, hogy a választás érvényes és eredményes volt, a megválasztott képviselő Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP jelöltje, aki a voksok 48,75 százalékát kapta, 25 920 szavazatot.

 

A városházán tartott ünnepi alkalmon – ahol Oberfrank Pál színművész, a Petőfi Színház igazgatója három verset adott elő, Ladányi Csenge, a Csermák zeneiskola növendéke fuvolán játszott – elhangzott, hogy Veszprém megyében elsőként Ovádi Péter veszi át megbízólevelét.

A képviselő megköszönte mindenkinek a támogatást, önkénteseknek, munkatársaknak, polgármestereknek és családjának, mely a kampányidőszakban is mellette állt. Azt mondta, mindent megtesz Veszprém és a térség fejlődéséért.

 
Forrás: Napló-Online.hu
(Kép: Balogh Ákos)