Ozone Zöld Díjat nyert a VKSZ Zrt.
2017. október 18. szerda, 07:36 Közéleti hírek

Nagyvállalati kategóriában ezüstérmes lett a VKSZ Zrt. a 2017-es Ozone Zöld Díj pályázatán.

„Víz, nap és szélenergia. A Föld erői. Elemek, amelyekkel pénzt takarítható és termelhető meg. Egy tiszta üzlet, amivel bolygónk és a rajta élők élete hosszabbítható meg.” (Ozone Zöld Díj 2017)


Az Ozone TV nyolc éve díjazza mindazokat, akik tesznek bolygónk megóvásáért és a fenntartható fejlődésért. Magánszemélyek, cégek, civil szervezetek, általános iskolák, szakkörök jelentkezhettek a pályázatra már megvalósult környezetvédelemmel vagy fenntarthatósággal kapcsolatos projekttel. A VKSZ Zrt. a 2017 áprilisában szervezett Fenntarthatóság MindenKOR rendezvénysorozattal pályázott, és ezüstéremmel díjazták nagyvállalati kategóriában.

"Éljünk harmóniában a természettel, használjuk hatékonyan és ésszerűen erőforrásainkat, mutassunk példát, fogjunk össze és vállaljunk önkéntes szerepet a társadalom tudatformálásában. Mindez nem csupán az egyik fő rendezvényünk alapja, hanem cégfilozófiánk is egyben."  szólt a VKSZ Zrt. pályázata.


Ez a gondolatiság vonult végig azon a dokumentáción, amely mentén a kétnapos rendezvénysorozatot bemutatták a bíráló zsűrinek. A díj egy olyan erkölcsi elismerés, ami bizonyította, hogy jó úton jár a társaság, és a fenntarthatóság érdekében tett erőfeszítéseiknek elismert eredménye van.

Forrás: Vehír.hu