Közéleti hírek
Generációk közötti párbeszéd
2018. április 20. péntek, 05:14 Közéleti hírek

Az Erasmus+ program keretében fiatalok tárgyalnak arról, hogyan lehetne kihasználni a városuk adta lehetőségeket sportolásra. A nemzetközi projektben Veszprém is fontos szerepet tölt be.

 
Veszprém is képviseli Magyarországot a 2018-as környezetszépítő versenyen
2018. április 20. péntek, 03:57 Közéleti hírek

2017-ben több mint 300 nevező közül Lajoskomárom mellett Veszprém nyerte el a fődíjat a Virágos Magyarország környezetszépítő versenyen, így ez a két település méretheti meg magát a nívósnak számító nemzetközi Entente Florale Europe-on.

 
Folytatódik a fásítás az állatkertben
2018. április 15. vasárnap, 09:30 Közéleti hírek

A napokban negyven új nagytermetű fa telepítésével folytatódik a Veszprémi Állatkert fásítása a Gulya-dombi bejárat mellett, ahol egy új Afrika-szavanna tematikus játszóteret is építenek  számolt be sajtótájékoztató keretében Török László, az állatkert igazgatója.

 
Átadták az idei Csolnoky-díjakat
2018. április 13. péntek, 06:23 Közéleti hírek

Huszonnyolcadik alkalommal adták át a Csolnoky-díjat a Csolnoky Ferenc Kórházban csütörtök délután. Az idei emlékülésen három dolgozót jutalmaztak: dr. Gajzer Évát, Kanyárné Bakonyi Máriát és dr. Mészáros Ivánt.

 
Új Veszprém megyei építészeti nívódíj
2018. április 12. csütörtök, 05:54 Közéleti hírek

A Veszprém Megyei Mérnöki Kamara, a Magyar Építészek Veszprém Megyei Kamarája, a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Veszprém Megyei Önkormányzat és Veszprém Megyei Jogú Város támogatásával díjat alapít Csomay Kálmán Építőipari Nívódíj néven.

 
Ovádi Pétert választották meg országgyűlési képviselőnek
2018. április 09. hétfő, 00:58 Közéleti hírek

Ovádi Péter, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje a Hangvilla Expresszó klubban tartott eredményvárón köszönetet mondott támogatóinak a bizalomért, és a térség polgármestereinek a mellette való kiállásért. Megjegyezte, képviselői tevékenységének, munkájának legfőbb célja a térség továbbfejlesztése.

 
Közgyűlés – Segítik a pályakezdők beilleszkedését
2018. március 30. péntek, 08:36 Közéleti hírek

Újra éled a Völgyhíd téri volt zeneiskola épülete, új intézményvezetőket neveztek ki, mentorprogram indul pályakezdő szakmunkásoknak. Módosították az Önkormányzat vagyonáról, a vagyongazdálkodás és vagyonhasznosítás szabályairól szóló rendeletet.

 
Liftet álmodtak a várba
2018. március 29. csütörtök, 05:03 Közéleti hírek

Bemutatták a vár akadálymentes megközelítését segítő ötletpályázat pályamunkáit a szerdán a Városházán.

Brányi Mária alpolgármester elmondta, 2017. november 30-án írt ki ötletpályázatot az önkormányzat, amire 22 pályamunka érkezett be.
 
Veszprém a legélhetőbb vidéki város
2018. március 29. csütörtök, 04:20 Közéleti hírek

Hol a legjobb élni Magyarországon?  teszi fel a kérdést a Haszon magazin legújabb száma, melyben 22 magyar várost vettek nagyító alá. Az eredmény: közel két tucat szempont és több száz adat alapján Budapest után Veszprémben a legjobb élni.

 
Megújultak a Táncsics utcai rendelők
2018. március 22. csütörtök, 08:24 Közéleti hírek

Aépület korszerűsítése mellett új vizesblokkok, öltözők és babakocsi tároló átadása, valamint a rendelők akadálymentesítése és családbaráttá alakítása is megtörtént. A beruházást az önkormányzat és a Csillag Patikák közösen valósították meg.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 99