Közéleti hírek
Néhány óra alatt rengeteg meleg ruhát gyűjtöttek Veszprémben
2018. december 13. csütörtök, 10:40 Közéleti hírek

A Szövetség az Egészséges Veszprémiekért Egyesület és a Veszprém Lions Club már több éve megszervezi a jótékony ruhagyűjtést. Elsősorban még használható téli ruhákat vártak azoktól, akik támogatni akarták a rászoruló embereket.

 
A szeretet lángja lobogjon mindenkor
2018. december 08. szombat, 21:32 Közéleti hírek

Ég már a második gyertya is a város adventi koszorúján, melyet Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Nagy Károly apát kanonok és Oberfrank Pál színművész együtt gyújtott meg.

 
Hátrányos helyzetű veszprémi fiatalok várják az adományokat
2018. december 07. péntek, 08:53 Közéleti hírek

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület és a humánerőforrás-gazdálkodással foglalkozó HRC Group közösen gyűjt adományokat nélkülöző veszprémi fiataloknak. December 18-ig vihetünk szinte bármit: tartós élelmiszert, ruhát, ajándékot a Vörösmarty téri irodába.

 
A Szent Korona védelmezőire emlékeztek
2018. december 05. szerda, 23:24 Közéleti hírek

A koronaőrök 1944 novemberében tettek tanúbizonyságot példás helytállásukról, amikor a viharos idők, vagyis a háború pusztítása elől Veszprémben helyezték el a Szent Koronát.

 
Adunk a véleményedre – ha elmondod...
2018. december 04. kedd, 02:37 Közéleti hírek

Kedves Veszprémi Fiatalok! A véleményetekre lennénk kíváncsiak, mit gondoltok Veszprémről, milyen képet őriztek magatokban a városról? Vajon mivel lehetne számotokra még vonzóbbá tenni a lakóhelyünket?

Oszd meg a véleményed egy nemzetközi projektben!
 
Meggyújtották az első gyertyát a város adventi koszorúján
2018. december 01. szombat, 22:45 Közéleti hírek

Az adventi koszorú első lángját Némedi Lajos alpolgármester és Felker Zsolt káplán gyújtotta meg. 

Az alpolgármester szerint Veszprém számára összességében szép, jó, sikeres év volt az idei. Lélekben is gyarapodtunk, és elmondhatjuk: békében, nyugalomban telt el 2018.
 
Köszönettel a több évtizedes tanításért
2018. november 26. hétfő, 23:52 Közéleti hírek

Arany, gyémánt, vas és rubint emlékdiplomával köszöntötték az ötven, hatvan, hatvanöt és hetven évvel ezelőtt diplomázó, jubiláló pedagógusokat hétfő délután a Városházán.

 
Legyen zebra is a börtönnél!
2018. november 23. péntek, 19:08 Közéleti hírek

A képviselő-testület a csütörtöki Közgyűlésen tárgyalta a Modern Városok Programban megvalósuló beruházásokról összeállított beszámolót, mely szerint a legtöbb projekt előkészítése zajlik, néhány közülük a közeljövőben kivitelezési fázisba is léphet.

 
Országos szinten kiemelkedő biztonság
2018. november 23. péntek, 19:01 Közéleti hírek

Az év végi közmeghallgatás elsősorban a város kiemelkedő közbiztonságát méltaták. A város környezeti állapotáról, közbiztonságáról tartott tájékoztatókat követően, az eddigi évek gyakorlatához hasonlóan lehetőség volt különböző aktuális problémák, témák megvitatására.

 
Több sportolásra alkalmas teret Veszprémbe!
2018. november 22. csütörtök, 08:48 Közéleti hírek

Hogyan lehetne hasznosítani Veszprém kihasználatlan tereit? Például sokkal több sportolásra alkalmas helyet lehetne létrehozni, a fiataloknak pedig lenne is konkrét elképzelése, mit milyen sportra. A SporTown nemzetközi projektben erről kérdezték őket.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 106