Közéleti hírek
Pro Meritis díjat kapott két pedagógus
2017. június 19. hétfő, 00:00 Közéleti hírek

Boda Margit és Mihályfiné Nochta Mária szombat délelőtt vehette át az elismerést Brányi Mária alpolgármestertől a Kossuth Lajos Általános Iskola tanévzáró ünnepségén.

 
Képviselői fogadóóra
2017. június 19. hétfő, 00:00 Közéleti hírek

Hegedűs Barbara, a 12. sz. választókerület önkormányzati képviselője fogadóórát tart június 27-én, kedden 16 órától a Dózsavárosi könyvtárban.

 
Egymilliárd forint a Veszprémi Állatkertnek
2017. június 14. szerda, 00:00 Közéleti hírek

Ennyi pénzből kezdhetik meg a felújításokat a vadasparkban  hangzott el az új axis szarvas kifutó átadásakor hétfő délután az állatkertben. Az új, 1 milliárd forintos fejlesztési csomag részeként ismét bővülhet és szépülhet a 30 hektáros vadaspark.

 
Szobrot emeltek Szent Imrének a belvárosban
2017. június 04. vasárnap, 00:00 Közéleti hírek

Szombaton felavatták Szent Imre szobrát a hercegről elnevezett téren a belvárosban. A Népfőiskola Alapítvány Lakitelek és a Pannon Térség Fejlődéséért Alapítvány az országban már több helyen is felállított Szent Imre szobor egyik változatát ajánlotta fel a városnak.

 
Veszprémi pedagógusokat díjaztak
2017. június 03. szombat, 22:55 Közéleti hírek

A város pedagógusnapi ünnepségén a polgármester köszönetet mondott a pedagógusoknak, akik a legnagyobb kincseket adják gyermekeinknek: emberséget és tudást.  A Lovassy gimnáziumban tartott ünnepségen átadták a Ranolder-díjakat.

 
Sok az érzelmileg elhanyagolt gyermek
2017. június 01. csütörtök, 00:00 Közéleti hírek

Sok a szorongó, depresszív gyermek. Az értelmes munkára való nevelés sokat segíthet az elhanyagoltság érzésén  hangzott el a Veszprémi Családsegítő és Gyermekjóléti Integrált Intézmény által szervezett gyermekvédelmi napon szerdán a Városházán.

 
Hálás szívvel gondolunk a hősökre
2017. május 29. hétfő, 06:46 Közéleti hírek

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Veszprém Helyőrség szervezésében ünnepelték vasárnap a magyar hősök napját. Porga Gyula polgármester elmondta, hogy a mai napon nemcsak az I. világháború katonáira, de civil áldozataira is emlékezünk.

 
A hősökre emlékeztek
2017. május 27. szombat, 00:00 Közéleti hírek

A magyar hősök emléknapját minden év május havának utolsó vasárnapján tartják hazánkban.  A Magyar Honvédség Veszprém Radarezrede az Alsóvárosi temetőben tartotta pénteken délelőtt a hősök napi megemlékezését.

 
„Az igazat nem hamisítom, a hamisat nem igazítom”
2017. május 24. szerda, 07:35 Közéleti hírek

Emléktáblát avattak Dr. Horváth Balázs, az Antall-kormány első belügyminiszterének tiszteletére kedden a várkapunál. Az avató ünnepségen részt vevő Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerint Horváth Balázs sorsában és politikai küzdelmeiben a rendszerváltás folyamata elevenedik meg.

 
A Közösség Kádártáért Egyesület kapta a Pro Civitate díjat
2017. május 21. vasárnap, 06:09 Közéleti hírek

A Kossuth utcán rendezett szombati Civilek Napján adták át a Közgyűlés által elfogadott Pro Civitate díjat, melyet minden évben az a veszprémi székhelyű civil szervezet kap, mely a városban kiemelkedő munkát végez.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 92