Gazdasági hírek
Beváltak a helyi járatos autóbuszok
2019. március 07. csütörtök, 07:55 Gazdasági hírek

Bő két hónapja újult meg a helyi járatos buszpark a megyeszékhelyen. A járművek műszaki állapotáról és a karbantartási tapasztalatokról a tömegközlekedést üzemeltető céget és a buszokat rendelkezésre bocsátó társaság vezetőjét kérdeztük.

 
Tervező és értékesítési központot avattak Veszprémben
2018. november 19. hétfő, 09:46 Gazdasági hírek

Új telephelyet avatott fel a Bourns-cégcsoport a napokban a város déli iparterületén. Az átadón Gordon Bourns, a cégcsoport tulajdonosa elmondta, Veszprém kiváló helyszín központi elhelyezkedésének köszönhetően, és a térségben szakembereket képző egyetemek működnek.

 
Üzleti infók és modern óriás kamion az Arénában
2018. november 16. péntek, 23:07 Gazdasági hírek

A szakmák, a munka és az üzlet infópontjává alakult a Veszprém Aréna csütörtökön: a parkolóban a szakmavilág kamion várta az érdeklődő gyerekeket, miközben a felnőttek a II. Veszprémi Üzleti Fórumon kaphatták meg a legújabb, vállalkozásokkal kapcsolatos ismereteket az Ipar 4.0 tükrében.

 
Ismét az Arénába költözik a Bakony
2018. november 01. csütörtök, 12:19 Gazdasági hírek

November 9–11 között rendezik meg Veszprém őszi gasztro fesztiválját, az V. Bakony Expót, amely nemcsak a Bakony ízeivel kínál kulináris élményt, hanem kikapcsolódási lehetőséget is biztosít a családi és kulturális programoknak köszönhetően.

 
Bővítések a Beurer GmbH magyar leányvállalatánál
2018. július 17. kedd, 07:27 Gazdasági hírek

Ünnepélyesen felavatták a veszprémi Beurer-Hungaria Kft. új üzemcsarnokát hétfőn. Dr. Hans-Dieter Bühler, a leányvállalalt alapító tulajdonosa Pro Meritis díjat vehetett át Veszprém polgármesterétől.

 
Diplomaátadó a Pannon egyetemen
2018. július 08. vasárnap, 00:00 Gazdasági hírek

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának diplomaátadóján pénteken Gelencsér András rektor kiemelte, hogy az egyetem a minőség elkötelezett híve marad, hisznek az értékekben. Emelték a képzések színvonalát, és a hallgatókkal való személyes törődésben is szintet léptek.

 
VKSZ – Szélesedő látókör
2018. április 12. csütörtök, 05:36 Gazdasági hírek

A VKSZ Zrt. nem csak a közüzemi szolgáltatásokat látja el Veszprémben. A portfólió bővítésnek köszönhetően 2019-től ők felelnek majd a közösségi közlekedésért, emellett már konkrét tervekkel rendelkeznek két olyan projektről, mint a tudáspark és a szakipari akadémia.

 
Gazdasági fórum - Veszprém kitörési pontjai
2017. november 21. kedd, 21:35 Gazdasági hírek

Veszprém feltett szándéka, hogy a legvonzóbb településsé váljon a hazai és külföldi vállalkozások számára. Ehhez elengedhetetlen a párbeszéd a felek között – ennek érdekében kedden üzleti fórumot szerveztek az Arénába.

 
Bakony Expo immár negyedik alkalommal
2017. október 31. kedd, 13:39 Gazdasági hírek

November 1012. között várja látogatóit ismét a Bakony Expo, a bakonyi ízek vására. A három napos rendezvénynek idén is a Veszprém Aréna ad otthont. Porga Gyula polgármester a sajtótájékoztatón kiemelte: a jó alapötletből születő programot eddig mindig sikeresen tudták lebonyolítani. 

 
Megnyitott a Penny veszprémi logisztikai központja
2017. október 18. szerda, 07:16 Gazdasági hírek

Alig egy éve, 2016. november 8-án jelentették be a Penny Market vezetői és Porga Gyula polgármester, hogy a Penny Market logisztikai központot létesít Veszprémben. A kedden átadott létesítmény 59 üzletet fog ellátni áruval, és150 embernek ad munkát.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 12