Hírek, aktualitások

 Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata a város valamennyi polgárát tisztelettel meghívja és várja
a Szent István napi ünnepi programokra!
 
Közlekedésbiztonsági és kerékpárosbarát fejlesztések
2018. augusztus 07. kedd, 04:22 Közéleti hírek

A veszprémi Önkormányzat egy pályázat keretében nyert támogatást a közlekedésbiztonsági és kerékpárosbarát fejlesztésekre, amelynek egyik állomása a belváros és vasút közötti bicikliút fejlesztése – mondta el Brányi Mária alpolgármester a hétfői sajtótájékoztatóján.

 
Veszprém környékén van munkaerőtartalék
2018. augusztus 04. szombat, 19:15 Polgármesteri interjúk, sajtónyilatkozatok

Porga Gyula, Veszprém polgármestere azt mondta, a városban gyakorlatilag megszűnt a munkanélküliség, munkaerőhiány lépett fel. Jó hír viszont, hogy a környező településekben van még tartalék. Interjú a polgármesterrel.

 
Programok a veszprémi születésű Auer Lipót tiszteletére    2018. augusztus 15.
 
Sokszínű szórakozás a táborban
2018. július 26. csütörtök, 18:47 Kulturális hírek

Veszprém városa évek óta szervez a helyi családok megsegítésére napközis táborokat; az öt héten át zajló program helyszínét a Deák iskola adja. A gyerekeket szerda délután látogatta meg Némedi Lajos alpolgármester.

 
Megünnepelték Veszprém és a kínai Ningbo 15 éves együttműködését
2018. július 25. szerda, 16:18 Nemzetközi kapcsolatok

Szerdán ünnepelte együttműködésének 15 éves jubileumát Ningbo és Veszprém a Városháza aulájában. A két város kapcsolatát bemutató fotókiállítás megnyitása után aláírták a jubileumi nyilatkozatot a partnervárosi kapcsolat megerősítéséről.

 
Rendkívüli közgyűlést tartottak a Városházán
2018. július 23. hétfő, 09:28 Közéleti hírek

Négy napirendi pontot tárgyalt a képviselőtestület rendkívüli közgyűlésen hétfő reggel. Átesett a tűzkeresztségen a július 15-ei időközi önkormányzati választáson megválasztott Kovács Áron. Megemelték a rátóti óvoda építésére szánt forrást.

 
Oktatással és kultúrával a városokért
2018. július 21. szombat, 05:32 Nemzetközi kapcsolatok

A kultúra és az oktatás lehet a közép-európai országok innovációs motorja, melyet már az Európai Unió is komolyabban vesz. Veszprém és testvérvárosai osztották meg tapasztalataikat péntek a Városházán.

 
Átvette megbízólevelét Kovács Áron
2018. július 20. péntek, 22:17 Közéleti hírek

A 8-as számú választókerület július 15-én megválasztott új önkormányzati képviselője péntek délelőtt vehette át megbízólevelét a Városházán Mohos Gábor jegyzőtől. A képviselő megbízatása egyelőre egy évig, a következő önkormányzati választásig szól.

 
Afrikát idéző játszóparkkal gazdagodott az állatkert
2018. július 19. csütörtök, 00:29 Kulturális hírek

A 150 millió forintból megvalósult beruházással Európa egyik legnagyobb játszótere jött létre az állatkert gulya-dombi területén. A szerdán átadott, több mint 4000 négyzetméteres területen úgy érezhetik magukat a kicsik, mintha egy afrikai expedíción vennének részt.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 192