Ma 2017. december 12., kedd, Gabriella napja van.
 
Illatos Advent 2017 – Részletes program

 
Áldott karácsonyi ünnepeket
 
és boldog új esztendőt kíván
 
Veszprém Város Önkormányzata!
 

 
Közgyűlési meghívó (2017.12.14.) Nyomtatás

Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata
2017. december 14-én, csütörtökön 8.00 órától 
tartja közgyűlését a Városháza Kossuth-termében. 

 
Veszprémi útfejlesztések és aktuális útlezárások

Veszprém folyamatban lévő útfejlesztései, illetve az ideiglenes útlezárások időtartama is megtekinthető az önkormányzat interaktív térképén itt >>

 
Meggyújtották a második gyertyát

A dermesztő hideg és a csípős szél ellenére is jó páran megjelentek a várban, hogy részt vegyenek a hagyományos adventi gyertyagyújtáson. A második gyertyát Ovádi Péter önkormányzati képviselő és Felker Zsolt káplán gyújtotta meg a Szentháromság téri adventi koszorún szombaton

 
A veszprémi néma nőtüntetésre emlékeztek

December 6-án, a veszprémi néma nőtüntetés 61. évfordulóján koszorúkat helyeztek el a Szabadság téri emléktáblánál. A veszprémi asszonyok és lányok egykori méltóságteljes menete a Tűztoronytól indult, virágaikat pedig a forradalom áldozatainak sírjain helyezték el.

 
Veszprém élhető, biztonságos város

Közmeghallgatást tartott szerda délután Veszprém önkormányzata, melynek kiemelt témája volt a város környezeti állapota és közbiztonsága. A 2017. évi környezeti állapotról Némedi Lajos alpolgármester, a közbiztonságról dr. Ipsits Csaba rendőrezredes beszélt.

 
Bemutatták az Erdély fotóalbum-sorozat új köteteit

A színes képekkel illusztrált honsismereti fotóalbum-sorozat egyes darabjai megörökítik a történelmi múltat, a földrajzi környezetet, az adott tájegység hagyományait, népművészetét, pillanatképekkel bemutatják az erdélyi magyarság hitéletét, valláskultúráját.

 
Változnak az adószabályok, megújul a kádártai rendelő

Közgyűlési döntések: január 1-től az építményadó hatálya kiterjed a közterületi reklámhordozókra is; 2018-tól mentesülnek a kommunális adó megfizetése alól a 65 év feletti egyedül élők; pályázatot nyújt be a város a kádártai orvosi rendelő felújítására.

 
Térségi összefogás segíti Veszprém EKF pályázatát

Együttműködési megállapodást kötöttek Veszprém város, a Balatoni Kör, a MOL Nagyon Balaton program, az ÉLTETŐ Balaton-felvidékért Egyesület és a Pannon Egyetem képviselői az EKF pályázat sikerességének elősegítésére a pénteken II. alkalommal megrendezett közéleti minikonferencia keretében.

 
Városmarketing gyémánt díjat kapott Veszprém arculata

Veszprém városát a Magyar Marketing Szövetség „Városmarketing gyémánt” díjban részesítette arculattervezés kategóriában. A díj felhívja a figyelmet

a városok fejlesztésében egyre fontosabbá váló marketingtevékenységre. Az elismerést Brányi Mária alpolgármester vehette át Budapesten.
 

Polgármesteri köszöntő

Ez az a város, amelyre oly büszkék vagyunk, és ahová, mint a település polgármestere, valamennyi ittlakó nevében nagyon sok szeretettel meghívok mindenkit. tovább>>

 

Kapcsolat

  Polgármesteri Hivatal
     8200 Veszprém,
     Óváros tér 9.
  Ügyfélfogadás:
     Hétfőn és szerdán
     7.30–16.00 óráig
  Telefon:
     (88) 549-210, 549-100
     Zöld szám (24 órás): 
     (88) 401-104
  E-mail:
     vmjv@gov.veszprem.hu

  Sajtószóvivő:
     Káposztás Vivien
     Telefon: (88) 549-236
     (30) 690-4323
     kaposztas.vivien@
     gov.veszprem.hu

  Marketing és PR:
     Jakab Ibolya
     Telefon: (30) 630-4579
     ijakab@gov.veszprem.hu

  Portálszerkesztő:
     Jokesz Antal
     Telefon: (30) 9474-115
     antal.jokesz@gmail.com